Založ si blog

Do Luhanska prišiel vojenský konvoj

Internetom sa šíria informácie, že Rusi vnikli do Luhanska. České médiá pridávajú slovíčko „prý“, takisto ako aj Pravda pridáva „vraj“. No sme.sk píše ako o hotovej veci. Vraj „Išlo o 150 ruských bojových vozidiel, ktoré sprevádzalo 1200 ozbrojencov. Mali tam byť aj ťahače s raketovým systémom Grad.“ A kde je dôkaz? Prečo sa o tom niekde píše, keď to nikto neoveril? 

Odvolávajú sa na Ukrajinské zdroje, a jediný zdroj je ženská, ktorá o tom rozpráva cez skype (https://www.youtube.com/watch?v=1450ggATUtE&list=UU2oGvjIJwxn1KeZR3JtE-uQ). Navyše denník nepriamo obviňuje Rusov, že obyvatelia hladujú, sú bez vody, a že kde je toľko tá ruská humanitárna pomoc. Prečo Západ, a slávna EU doteraz neposkytla Ukrajine pomoc? Prečo sa šíria takéto, a aj podobné informácie?

Vyšetrovanie malajzijského lietadla sa už nerieši, lebo ho nezostrelili Rusi. „Humanitárnu pomoc budeme brať ako vojenskú inváziu Ruska“, hovorí sa v USA. Západ sa snaží vyprovokovať vojnu, a to za každú cenu. Informácie sa šíria rýchlosťou svetla, len tých dôkazov nikde niet. Médiá sa predbiehajú v uverejňovaní neoverených informácií, všetko s účelom zmiasť ľudí a ovplyvniť masy. Média sú vlastnené nadnárodnými spoločnosťami. Oni diktujú, čo sa bude písať, a čo nie. Ale prečo chcú vojnu? Prečo Západ zvrhol demokratickú vládu na Ukrajine?  USA stráca dych, potrebuje sa ekonomicky naštartovať, a zatiaľ sa im to vždy podarilo len vojnou. Ale prečo na to musia doplatiť Európania, či Slovania?

Pokiaľ si zachováme rozum, vojna nebude. Myslím že je v EU ešte dosť národov, ktoré sú uvedomelé. Neverme všetkému, čo médiá napíšu. Overujme, buďme kritický, a pýtajme sa „prečo“. Prečo je kríza? Komu to prospieva? Aké budú dôsledky? Stojí to za to?

 

Zlodeji alebo vítači migrantov

28.11.2018

Nasledujúce riadky sú výplody mojej fantázie, prípadná podobnosť je čisto náhodná. Vzhľadom na posledné dni a kauzu okolo Marakéšskej deklarácie o právach migrantov som sa zamyslel, či je lepšie mať vo vláde zlodejov alebo vítačov migrantov. Ak by vládu zostavili zlodeji, ktorí by odmietali nelegálnu migráciu, tak výhody by boli nasledovné: [...]

Čo pozitívne nám môže priniesť multikulturalizmus?

14.10.2018

Nič. Jedlo iných kultúr tu už predsa máme.

Hokejoví fanúšikovia pred telkou

19.09.2018

„Sme pripravení“, hovorili zástupcovia Ticketportalu pred očakavaným dňom predaja lístkov na MS v hokeji. Aj ja som sa tešil. Pojdem na hokej. Je streda, 19.Septembra, hodina pred spustením predaja lístkov. Na internetovej stránke je spustený časovač, sekundy sa míňajú. A je to tu, 9:19, klikám na „Kúpiť balíček“ a odrazu mi zamrzne úsmev s objavenou [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

barny120

Ži, a nechaj žiť. Buď šťastný, a nechaj aj ostatných, aby boli šťastní.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 77851x
Priemerná čítanosť článkov: 5989x

Autor blogu

Kategórie