Založ si blog

Bezvýznamná Slovač

downloadUdalosti posledných dní mi pripomínajú bezvýznamnosť slovenského národa. Stratili sme suverenitu. Nad Spišom si veselo lieta americké lietadlo, čoskoro privítame americké tanky a africkým utečencom poskytneme kvalitné bývanie a sociálne benefity. Náš „prezident“ pohŕda referendom, a tak pohŕda nami, ľuďmi. Médiá nám masírujú mozgy. Výtlačky Denníka N budú zadarmo pre žiakov v obci Ladce. Obyvatelia sa boja utečencov, a tak musia získať správne informácie o svete okolo nás. Referendum za ochranu rodiny je považované za diskrimináciu, za vyhodené peniaze. Každý narodený cigán je pre našich politikov cennejší ako narodený slovák.

Čo sa to deje? Mizne hrdosť, mizne rodina, našu vlajku zatieňuje tá európska. Naša zem už nieje naša. Naše podniky už nie sú naše. Naše tradície mladí ignorujú. Platíme peniazmi, ktoré nie sú naše. Volíme predstaviteľov, ktorí nás neustále s úsmevom klamú a zrádzajú, a všetci vieme, že si ich zvolíme zase. Mizne slovač. Zmizne. A čo my na to? Nás sa predsa na názor nikto nepýta.

Zlodeji alebo vítači migrantov

28.11.2018

Nasledujúce riadky sú výplody mojej fantázie, prípadná podobnosť je čisto náhodná. Vzhľadom na posledné dni a kauzu okolo Marakéšskej deklarácie o právach migrantov som sa zamyslel, či je lepšie mať vo vláde zlodejov alebo vítačov migrantov. Ak by vládu zostavili zlodeji, ktorí by odmietali nelegálnu migráciu, tak výhody by boli nasledovné: [...]

Čo pozitívne nám môže priniesť multikulturalizmus?

14.10.2018

Nič. Jedlo iných kultúr tu už predsa máme.

Hokejoví fanúšikovia pred telkou

19.09.2018

„Sme pripravení“, hovorili zástupcovia Ticketportalu pred očakavaným dňom predaja lístkov na MS v hokeji. Aj ja som sa tešil. Pojdem na hokej. Je streda, 19.Septembra, hodina pred spustením predaja lístkov. Na internetovej stránke je spustený časovač, sekundy sa míňajú. A je to tu, 9:19, klikám na „Kúpiť balíček“ a odrazu mi zamrzne úsmev s objavenou [...]

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

Peter Pellegrini

Pellegrini: Stojíme pred zásadnou výzvou zabezpečiť mier na Ukrajine i v Európe

08.05.2024 18:54

Európski politici vrátane tých slovenských stoja pred zásadnou výzvou, a to zabezpečiť mier na Ukrajine a tým aj v Európe, uviedol Pellegrini.

Zelenskyj

Prelamuje Zelenskyj ľady? Orbána pozval na mierový summit

08.05.2024 18:30

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj sa telefonicky porozprával s maďarským premiérom Viktorom Orbánom.

izrael

Dodali tisíce a 3 500 ich bolo na ceste. USA stopli dodávky bômb pre Izrael

08.05.2024 18:21, aktualizované: 19:16

Spojené štáty žiadajú ochranu civilistov v Rafahu.

barny120

Ži, a nechaj žiť. Buď šťastný, a nechaj aj ostatných, aby boli šťastní.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 78145x
Priemerná čítanosť článkov: 6011x

Autor blogu

Kategórie