Založ si blog

Bezvýznamná Slovač

downloadUdalosti posledných dní mi pripomínajú bezvýznamnosť slovenského národa. Stratili sme suverenitu. Nad Spišom si veselo lieta americké lietadlo, čoskoro privítame americké tanky a africkým utečencom poskytneme kvalitné bývanie a sociálne benefity. Náš „prezident“ pohŕda referendom, a tak pohŕda nami, ľuďmi. Médiá nám masírujú mozgy. Výtlačky Denníka N budú zadarmo pre žiakov v obci Ladce. Obyvatelia sa boja utečencov, a tak musia získať správne informácie o svete okolo nás. Referendum za ochranu rodiny je považované za diskrimináciu, za vyhodené peniaze. Každý narodený cigán je pre našich politikov cennejší ako narodený slovák.

Čo sa to deje? Mizne hrdosť, mizne rodina, našu vlajku zatieňuje tá európska. Naša zem už nieje naša. Naše podniky už nie sú naše. Naše tradície mladí ignorujú. Platíme peniazmi, ktoré nie sú naše. Volíme predstaviteľov, ktorí nás neustále s úsmevom klamú a zrádzajú, a všetci vieme, že si ich zvolíme zase. Mizne slovač. Zmizne. A čo my na to? Nás sa predsa na názor nikto nepýta.

Zlodeji alebo vítači migrantov

28.11.2018

Nasledujúce riadky sú výplody mojej fantázie, prípadná podobnosť je čisto náhodná. Vzhľadom na posledné dni a kauzu okolo Marakéšskej deklarácie o právach migrantov som sa zamyslel, či je lepšie mať vo vláde zlodejov alebo vítačov migrantov. Ak by vládu zostavili zlodeji, ktorí by odmietali nelegálnu migráciu, tak výhody by boli nasledovné: [...]

Čo pozitívne nám môže priniesť multikulturalizmus?

14.10.2018

Nič. Jedlo iných kultúr tu už predsa máme.

Hokejoví fanúšikovia pred telkou

19.09.2018

„Sme pripravení“, hovorili zástupcovia Ticketportalu pred očakavaným dňom predaja lístkov na MS v hokeji. Aj ja som sa tešil. Pojdem na hokej. Je streda, 19.Septembra, hodina pred spustením predaja lístkov. Na internetovej stránke je spustený časovač, sekundy sa míňajú. A je to tu, 9:19, klikám na „Kúpiť balíček“ a odrazu mi zamrzne úsmev s objavenou [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

barny120

Ži, a nechaj žiť. Buď šťastný, a nechaj aj ostatných, aby boli šťastní.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 78038x
Priemerná čítanosť článkov: 6003x

Autor blogu

Kategórie